Način plaćanja

 • LEMA obrt za trgovinu koristi WSPay za online plaćanja.

  WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

  Plaćanje karticama putem interneta – primamo sljedeće kreditne kartice:

  Jednokratno plaćanje:
  American Express
  Diners
  Discover
  DinaCard
  Maestro
  MasterCard
  MasterCard Electronic
  VISA
  VISA Electron
  VPay

  Plaćanje na rate:
  American Express do 6 rata beskamatno
  VISA i Maestro PBZ do 12 rata beskamatno
  Mastercard i VISA ZABA do 24 rata beskamatno
  Diners Club do 12 rata beskamatno

  *Minimalni iznos za obročno plaćanje iznosi 500,00 kn

  Platitelj mora biti osoba ili organizacija koja je vlasnik kreditne kartice. Nakon odašiljanja narudžbe s ovim načinom plaćanja ne može se promijeniti sadržaj narudžbe, konačni iznos, adresa za dostavu i drugi dogovoreni uvjeti.

  Plaćanje po predračunu – Ukoliko se vrši plaćanje po predračunu, na elektronsku adresu primatelja računa šaljemo predračun s potrebnim podatcima za plaćanje. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na navedenu adresu dostave.

  Plaćanje poduzećem – prilikom preuzimanja moguće je samo plaćanje gotovinom, morate prilikom preuzimanja biti osobno prisutni, bez obzira na vrijednost narudžbe.